Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (2.66 secunde)
Dragomir a precizat ca sustine cu tarie toate proiectele guvernamentale destinate judetului Constanta, in acest context anuntand ca impreuna cu deputatul PSD Eduard Martin a depus un amendament la proiectul de buget pe 2007 pentru alocarea a 30 miliarde lei necesare continuarii lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean Constanta.
Din cauza sesizarilor primite in ultima perioada de la locuitorii orasului Constanta si a turistilor, Directia Servicii Publice din cadrul Primariei Constanta a inceput lucrarile de reabilitare si consolidare a scarilor de acces cuprinse intre zona Esplanada, plaja Modern si Portul Tomis.
"Este vorba despre aprobarea sumei necesare pentru "acoperirea" celor 16 procente pe care Consiliul Local Mangalia trebuie sa le dea pentru proiectul de reabilitare si modernizare a Portului Turistic.
Potrivit ultimelor semnale ale Serviciului Roman de Informatii, au fost descoperite deficiente majore in implementarea proiectelor de reabilitare si dezvoltare a infrastructurii nationale, asociate mai ales practicilor ilegale in atribuirea si executarea contractelor in domeniu.
E vorba despre Studiul de fezabilitate pentru executia de poduri, podete si punti pietonale, Studiile de fezabilitate pentru executia lucrarilor de reabilitare si modernizare drumuri si strazi in judetul Galati si, in fine, proiectul referitor la aprobarea studiilor de fezabilitate aferente lucrarilor de executie a investitiilor propuse sa se realizeze in comunele din judetul Galati din credit bugetar si/sau credit bancar.
"In privinta proiectelor finatate cu fonduri structurale, ne vom axa anul acesta pe finalizarea programului de reabilitare a scolilor in proportie de 100%, crearea unei gradinite sociale, crearea de spatii de tip bazar in oras si statiuni, finantarea bazelor sportive, infiintarea unui bazin de inot, aducerea la Mangalia a gazului metan, reabilitarea falezei, a parcurilor de distractii", conchide primarul Iorgus.
Stefan spune ca motivul pentru care cei doi pastori ai municipiului si judetului nostru si-au propus sa-l inlature este acela ca Nicolae si Durbaca vor sa scoata un profit gras de pe urma proiectelor cu finantare europeana de reabilitare si extindere a retelei de apa si canalizare.
“Imbunatatirea colectarii si transportul deseurilor din comuna Ivesti”, “Mai aproape de copiii satului romanesc”; “Muzeul satului - gospodarie traditionala” si proiectul de reabilitare a drumului judetean 242 D.
Zamfir Iorgus a dat drept exemplu, in acest sens, reabilitarea iluminatului public, care, in oras, va fi realizat printr-un parteneriat public-privat (plata urmand sa se faca din economiile rezultate din aceasta reabilitare), iar in statiuni si pe faleza prin proiecte de la Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.
Intr-adevar, prima tentativa de reabilitare a canalului Cornitoiu, printr-un imprumut, a fost o hotarare a Consiliului Local Municipal din 2002, ramasa insa fara rezultat tocmai din pricina ca primaria nu putea obtine fonduri pentru reparatiile unui obiect pe care nu-l are.
Aceasta a precizat ca in curand, printr-un program finantat de Banca Mondiala, vor incepe lucrarile de reabilitare a sistemului de irigatii Sadova - Corabia, pe o suprafata totala de 56.000 de hectare, din care 43.000 sunt in Dolj, lucrari care vor dura aproximativ doi ani.
Senatorul a criticat conditiile care exista in penitenciare si lipsa programelor de educare si reabilitare sociala a detinutilor. Frunda a tinut sa precizeze ca este prematur sa se discute daca el va prelua portofoliul Justitiei.
Totodata, pe agenda ministrului se inscrie si vizitarea Portului Agigea, verificarea stadiului lucrarilor de reabilitare a drumului dintre Eforie Nord si Eforie Sud si a Podului IPMC, respectiv vizite la Universitatea Maritima, la Primarie si Consiliul Judetean Constanta.
Lucrarile de reabilitare integrala a drumurilor din Eforie s-ar intinde pe parcursul a doi ani, iar rambursarea cheltuielilor rezultate ca urmare a parteneriatului mentionat mai-sus se va face pe parcursul a 15-20 de ani, cu perioada de gratie de 4 ani, dupa cum sustine Brailoiu.
Este vorba despre Centrul Pilot si Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica, care adapostesc peste 100, respectiv 400 de bolnavi.
Daca pana nu demult toate cele sase cabinete medicale functionau intr-o cladire ce servea in totalitate desfasurarii actului medical, starea precara in care a ajuns imobilul in ultimul timp l-a determinat pe primarul din Matca sa-l inchida si sa-l dea spre reabilitare, numai ca, dupa spusele lui Smarandoiu, cladirea respectiva ar fi devenit obiectul unei afaceri imobiliare de mari dimensiuni.
O idee a primarului Zanfir Iorgus din Mangalia, care a fost imbratisata de toti cei prezenti la intalnirea de sambata, a fost ca fiecare municipiu sa preia in custodie cinci-sase case sau familii pentru a oferi sprijin direct de reabilitare a locuintelor sau, eventual, pentru a dona o serie de obiecte casnice.
Dintre partidele care si-au anuntat prezenta la discutii, doar conservatorii sustin neconditionat si proiectul votului uninominal si o eventuala asumare a raspunderii Cabinetului Tariceanu pe acest proiect. "Suntem sustinatorii suta la suta ai votului uninominal, ca fiind singura varianta de reabilitare a clasei politice.
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, a precizat vineri ca partidul din care face parte va depune saptamana viitoare un amendament la bugetul pentru 2008 deoarece pentru anumite obiective din Galati, ce necesita reabilitare, nu au fost prevazute fonduri pentru anul viitor.
Basescu a reluat atacul generalizat impotriva intregii clase politice, despre care a spus ca nu mai are nici o speranta de reabilitare:
google-analytics.com